Workshop Gerry Harrington & Charlie Piggot

39127245_278264189438300_4739893167329902592_nUpdate 16/9: Helaas is door onvoorziene omstandigheden de concertreeks en workshop van Charlie Piggott & Gerry Harrington komen te vervallen. Wij vinden dit erg jammer en b begrijpen de teleurstelling van dit nieuws. Wij zullen iedereen die heeft geboekt voor een concert of workshop deze week geld restitueren. Bedankt voor een ieder die interesse heeft getoond in deze tour. 

 

Gerry Harrington en Charlie Piggott hebben beiden vele jaren ervaring met het lesgeven in traditionele Ierse muziek, zowel in binnen- als buitenland. Op 29 september, na hun tour in Nederland, zullen zij hun kennis over hun instrumenten en muziek delen tijdens een workshop.

Fiddle workshop – Gerry Harrington – alle niveaus

De fiddle workshop zal door Gerry Harrington gegeven worden en is gericht op (Ierse) fiddlespelers die minimaal 1 jaar ervaring hebben en graag hun repertoire en techniek willen uitbreiden. In klasvorm zullen verschillende tune types behandeld worden en wordt aandacht besteed aan interpretatie en frasering van de muziek. Ook is er ruimte voor enige interactiviteit waarbij Gerry de les kan inrichten naar behoefte van de groep.

De lessen zijn van 10:00-18:00 en de kosten voor deze workshop bedragen 75,- per persoon.

Accordeon workshop – Charlie Piggot – alle niveaus

De accordeon workshop zal door Charlie Piggot worden verzorgd. Charlie Piggot speelt zelf op de karakteristieke C#/D knoppenaccordeon maar andere stemmingen of types accordeon zijn ook welkom. Er zal aandacht besteed worden aan repertoire en technieken in een rustige groepssetting. Minimaal 1 jaar ervaring met spelen is vereist.

De lessen zijn van 14:00-18:00 en de kosten voor deze workshop bedrag 45,- per persoon.

Locatie

De locatie van de workshop is Floralis Lisse. Naast een bioscoop en theaterzaal zijn er ook zalen waar de workshops plaats kunnen hebben. In de locatie bevindt zich ook een bar waar koffie/thee en andere versnaperingen verkregen kunnen worden.

Inschrijving

Om in te schrijven voor de workshop kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar martin@irishtradmusic.nl onder vermelding van welke workshop u wilt inschrijven. Betalingen kunnen gedaan worden door het verschuldigde bedrag over te maken op:

NL89 RABO 0330 6021 95 tnv Martin van Hensbergen onder vermelding van Workshop.

Let op:

Het aantal plaatsen voor deze workshops zijn beperkt en daarom is voorinschrijving gewenst en aan te raden! Pas als de betaling is ontvangen is een plek gegarandeerd.

Overig

Voor overige vragen kunt u mailen naar martin@irishtradmusic.nl.

Wij zien u graag bij een van onze workshops of concerten!