Kaartverkoop Concert Baarn

NaFirBolg1Op 22 September zal het Ierse concertina duo Cormac Begley (Co. Kerry) en Jack Talty (Co.Clare) een intiem, akoestisch concert geven in ‘t Witte Kerkje te Baarn.

Cormac en Jack komen uit twee verschillende regio’s van Ierland die elk gepaard gaan met hun eigen regionale muziektraditie. Juist door deze twee verschillende achtergronden komen zij samen tot een unieke speelstijl waarbij ze elkaars tunes en speelwijzes voortreffelijk aanvoelen en opvullen. Hun duet-CD ‘Na Fir Bolg’ wordt in Ierland geroemd en gezien als de nieuwe standaard voor de toekomstige generatie.

De concertina is in Ierland een vaak gehoord instrument in de zogenaamde sessies. Zij is familie van de accordeon, maar slechts een fractie van de grootte. Het kleine, zeshoekig gevormde, instrument bestaat uit een balg met aan weerszijden toetsen en wordt bespeeld door haar op de knie te houden en met de handen in-en uit te trekken; de vingers bedienen daarbij de toetsen. De in Ierland gebruikte anglo-concertina’s geven bovendien verschillende tonen bij induwen en uittrekken.

In dit concert zullen zij maar liefst 5 verschillende types van concertina’s gebruiken en de Ierse tunes ten gehore brengen waarbij zij zich creatief laten leiden door hun rijke muzikale achtergronden van Kerry en Clare!


22 September – Het Witte Kerkje – Baarn


phoca_thumb_l_npb_ext_close
Locatie:

  • Donderag 22 September 2016
  • Het Witte Kerkje, 3741 AR Baarn
  • Concert begint 19:30, deur open: 19:00
  • Entree: €15.

Toegangskaarten kunnen op de volgende wijzes worden verkregen:

1. Bankoverschrijving

U kunt rechtstreeks via irishtradmusic.nl kaarten bestellen door het aantal gewenste kaarten te mailen naar martin@irishtradmusic.nl tezamen met een bankoverschrijving van het verschuldigde bedrag aan:

Martin van Hensbergen, NL 89 RABO 0330 602 195, met omschrijving:

“Tickets Witte Kerkje”

U zult een bevestiging per e-mail krijgen wanneer de betaling is ontvangen.

2. Betaal met Paypal

U kunt direct via Paypal betalen, echter, daar komen €0,36 administratiekosten per kaartje bij. U kunt onderstaande knop gebruiken om het bestelproces te beginnen:
3. Fysieke kaartverkoop

Vanaf de 1e week van September kunt u kaartjes verkrijgen bij Boekhandel den Boer in Baarn.